Nu så har äldsta barnet äntligen fått somnarlov hon med. På nått sätt känns det som att Centrum alltid är sist, men den som spar han har!
Blommiga klänningar på tjejerna och en del killar hade på sig nystruket. Men ändå, alla tjejer hade verkligen klätt upp sig dagen till ära medan killarna hade en lite mer avslappnad attityd för att uttrycka det diplomatiskt.
Hm, undrar varför? Tänker på kommentaren jag fick hos frissan här om dan ”Du som e så ung ska inte ha gråa hår och sen måste man ju göra sig fin för mannen” Dubbel hm, vilken stenåldersavkrok kan hon vara uppvuxen i?! Och i andra levande varelsers tillvaro är det ju många gånger tvärtom -att det är mannen som måste putsa upp fjäderskruden!

Så den metrosexuella mannen verkar inte slagit igenom i de yngre leden riktigt än. Och egentligen är det faktiskt skönt när jag tänker efter! Dvs om det innebär att barn och unga (och deras föräldrar), oberoende kön, inte låter sig påverkas av marknadens hjärntvätt om att vi ständigt behöver förbättra vårt yttre.

Annonser